Alueaurat lisäsiivillä

Hw Oy alueaurat lisäsiivillä ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Tuotteet ovat rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista ja mm. kulutuslevyn käyttöaste on korkea. Valmistamme auroja tasaterillä, verkkoterillä, jousitettuna, jousittamattomana, jne.

Auramme ovat aina ns. kelluvia ja siiven kääntö on toteutettu kahdella järeällä sylinterillä ja paineakkujoustolla. Vakiona auroistamme löytyy myös yläpään jousivaimennin, ruuvisäätöiset jalakset, laakeroidut kääntöholkit, jne. Led valot ovat saatavilla lisävarusteena. Talvikalustomme viimeistellään aina hiekkapuhaltamalla ennen maalausta. Alueaurat lisäsiivillä ovat saatavana 90⁰ kääntyvillä siivillä tai 180⁰ kääntyvillä siivillä.

Tarkemmat tekniset tiedot saat ottamalla yhteyttä myyntiimme. Alla olevasta taulukosta löydät lisäsiivelliset alueauramme. Valmistamme auroja kaikilla mahdollisilla kiinnikkeillä ja tarvittaessa räätälöimme juuri sinulle sopivan auran.

*Paino on suuntaa antava. Lopullinen paino on riippuvainen kauhan varusteista ja kiinnikkeestä 

Ota yhteyttä

Pyytää tarjous!