Kaivinkoneiden lisälaitteet

Kauhat kaivinkoneisiin

Kaapelikauhat

Hw Oy kaapelikauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

 

Kuokkakauhat

Hw Oy kuokkakauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Tasoituskauhat / tasauslevyt

Hw Oy tasoituskauhat ja tasauslevyt ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Tuotteet ovat rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista ja mm. kulutusteräksen käyttöaste on korkea.

Seulakauhat

Hw Oy seulakauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Lastauskauhat kaivureihin

Hw Oy lastauskauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Luiskakauhat

Hw Oy Luiskakauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Luiskakauha on erittäin monikäyttöinen joka paikan yleiskauha.

Ojakauhat

Hw Oy ojakauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Luiskaojakauhat

Hw Oy ojaluiskakauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Pikakiinnikkeet, adapterit, kiinnityslevyt

Pikakiinnittimet ja adapterit

Hw Oy pikakiinnittimet ja adapterit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Muut lisälaitteet kaivinkoneisiin

Puomiharjat

Hw Oy puomiharja on tarkoitettu päällystettyjen katujen, pihojen ja erilaisten työmaiden puhtaanapitoon.

Asfalttileikkurit

Hw Oy asfalttileikkurit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Energiapuukourat

Honkajoki Works energiapuukourat olivat ensimmäisten joukossa kaikista markkinoilla olevista kourista.

Kaapeliaurat

Hw Oy kaapeliaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Tuotteet ovat rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista ja mm. kulutusteräksen käyttöaste on korkea.

Lajittelukourat

Hw Oy lajittelukourat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Kanto/kiviharat

Hw Oy kanto/kiviharat ja laikkumätästimet ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Valmistamme perinteisiä kanto/kiviharoja sekä ns. kantopilkkureita.

Trukkipiikit

Hw Oy trukkipiikit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Routapiikit

Hw Oy routapiikit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Routapiikki toiselta nimeltään purkupiikki on monikäyttöinen työkalu, jota voidaan käyttää roudan rikkomisen lisäksi vaikkapa kantojen halkaisuun, kivien irrotukseen, jne.

Ratapölkkykahmarit

Rataharjat