Kuormaajien lisälaitteet

Aurat kuormaajiin

Alueaurat

Hw Oy alueaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Alueaurat lisäsiivillä

Hw Oy alueaurat lisäsiivillä ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Keräävät aurat

Hw Oy keräävät aurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. 

Nivelaurat

Hw Oy nivelaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. 

Siirtoteräaurat

Hw Oy siirtoteräaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. 

Kauhat kuormaajiin

Kevytmateriaalikauhat

Hw Oy kevytmateriaalikauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja.

Kippikauhat

Hw Oy kippikauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Lumikauhat

 

Siipilumikauhat

Hw Oy siipilumikauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. 

Sorakauhat

Hw Oy sorakauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Tasauskauhat

Hw Oy tasauskauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. 

Täyttökauhat

Hw Oy täyttökauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. 

Suppilokauhat

 

Seulakauhat

 

Yhdistelmä ja taajamakoneen etukauhat

Hw Oy yhdistelmä ja taajamakoneen etukauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. 

Harjat kuormaajiin

Kauhaharjat

Hw Oy kauhaharja on tarkoitettu päällystettyjen katujen, pihojen ja erilaisten työmaiden puhtaanapitoon.

Avoharjat

Hw Oy avoharja on tarkoitettu teiden, päällystettyjen katujen, pihojen ja erilaisten työmaiden puhtaanapitoon.

Kadunpesulaitteet

Hw Oy kadunpesulaite on tarkoitettu mm. katujen, kenttien sekä tehdasalueiden syväpuhdistavaan korkeapainepesuun.

Etupikakiinnikkeet ja adapterit

Etupikakiinnikkeet ja adapterit

Hw Oy etupikakiinnittimet ja adapterit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Muut lisälaitteet kuormaajiin

Hiekoituskauhat

Hw Oy hiekoituskauhat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Nostolavat ja nostopuomit

Hw Oy nostolavat ja nostopuomit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Talikot ja rehu/lantakourat

Hw Oy talikot ja rehu/lantakourat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. 

Tiililetkanostimet

Hw Oy tiililetkanostimet ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Trukkipiikit

Hw Oy trukkipiikit ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Tukkikourat

Hw Oy tukkikourat (ts. tukkipihti) ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.