Alueaurat

Hw Oy alueaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa.

Tuotteet ovat rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista ja mm. kulutuslevyn käyttöaste on korkea. Valmistamme auroja tasaterillä, verkkoterillä, jousitettuna, jousittamattomana, jne. Auramme ovat aina ns. kelluvia. Alueauran siiven kääntö on toteutettu kahdella järeällä sylinterillä ja varoventtiilillä. Vakiona auroistamme löytyy myös yläpään laukaisulaite, ruuvisäätöiset jalakset, laakeroidut kääntöholkit, jne. Led valot ja jousitetut terät ovat saatavilla lisävarusteena. Talvikalustomme viimeistellään aina hiekkapuhaltamalla ennen maalausta.

Tarkemmat tiedot saat ottamalla yhteyttä myyntiimme. Alla olevasta taulukosta löydät alueauramme. Valmistamme auroja kaikilla mahdollisilla kiinnikkeillä ja tarvittaessa räätälöimme juuri sinulle sopivan auran.

*Paino on suuntaa antava. Lopullinen paino on riippuvainen kauhan varusteista ja kiinnikkeestä 

Ota yhteyttä

Pyytää tarjous!