Kaapeliaurat

Hw Oy kaapeliaurat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Tuotteet ovat rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista ja mm. kulutusteräksen käyttöaste on korkea.

Hw Oy kaapeliaurojen innovatiivinen ja kestävä saranointi on kerännyt runsaasti positiivista palautetta. Saranointi sallii auran takaosan myötäillä kaikkiin suuntiin jolloin auraa voidaan kallistella rikkomatta saranoita tai auran takaosaa. Lisäksi kaapeliauramme ovat kevyitä vetää eivätkä ne jumiudu yhtä helposti kuin perinteisellä kiinteällä saranoinnilla varustettu aura. Jouheva muotoilu ja suuri kaapelin taivutus-säde varmistavat osaltaan varman ja vaivattoman kaapelinvedon.

Valmistamme auroja edelleen myös perinteisellä saranoinnilla, sekä kiinteitä saranattomia auroja. Voimme varustaa kaapeliauran myös tärylaitteella joka tekee aurasta erittäin liukkaasti etenevän. Valmistamme kaapeliauroja myös hydraulisella kääntömekanismilla, joka helpottaa esim. kivien kiertämistä auratessa. Kaikki kaapeliauramme valmistetaan vaihtopiikillä ja vetolenkillä. Lisäksi aurojemme merkkausnauhateline on helposti irrotettavissa.

Kaikki vakioauramme ovat kaksikanavaisia ja helposti muutettavissa yksikanavaiseksi, irrotettavan merkkausnauhakourun ansiosta.

Valmistamme kaapeliauroja kaikilla mahdollisilla kiinnikkeillä ja kaikki kaapeliauramme ovat käytettävissä / yhteensopivia pyörittäjän kanssa. Tarvittaessa räätälöimme tarpeidenne mukaisen tuotteen. Alla olevasta taulukosta löydät vakiomallisia kaapeliaurojamme.

*Paino on suuntaa antava. Lopullinen paino on riippuvainen kauhan varusteista ja kiinnikkeestä 

Ota yhteyttä

Pyytää tarjous!