Talikot ja rehu/lantakourat

Hw Oy talikot ja rehu/lantakourat ovat erittäin laadukkaita ja arvostettuja ammattilaisen työkaluja. Tuotteiden suunnittelussa ja kehitystyössä on huomioitu erityisesti käyttäjien kokemukset ja vaatimukset, jonka johdosta tuotteemme ovat erittäin kestäviä ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Tuotteet ovat rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista ja mm. kulutusteräksen käyttöaste on korkea.

Perustalikoiden lisäksi valmistamme monitoimi rehu/lantakouria. Monitoimikourassa on hydraulinen yläkoura. Lisäksi valmistamme monitoimi rehu/lantakouria hydraulisella takaseinällä. Takaseinä irrottaa tehokkaasti käsiteltävän tavaran piikeistä, mutta parhaimmillaan hydraulinen takaseinä on ahtaissa paikoissa, koska kippaamistarvetta ei ole. Monitoimikoura ei varista käsiteltävää tavaraa, varsinkin jos lisätään vielä sivupiikit. Käyttäjäkokemusten perusteella suunniteltu muotoilu ja parhaat materiaalit takaavat vaivattoman käytön ja pitkän käyttöiän.

Valmistamme talikoita ja rehu/lantakouria kaikilla mahdollisilla kiinnikkeillä ja piikkimalleilla. Tarvittaessa räätälöimme tarpeidenne mukaisen tuotteen. Alla olevasta taulukosta löydät muutaman esimerkin talikoista ja rehu/lantakouristamme.

Talikot

*Paino on suuntaa antava. Lopullinen paino on riippuvainen kauhan varusteista ja kiinnikkeestä 

Monitoimi rehu/lantakoura

*Paino on suuntaa antava. Lopullinen paino on riippuvainen kauhan varusteista ja kiinnikkeestä

Ota yhteyttä

Pyytää tarjous!